ベリントが投資家会議参加の予定を発表

Thu Sep 7, 2017

MELVILLE, N.Y., 2017年9月7日 Verint® Systems Inc. (Nasdaq:VRNT) today announced its participation in the Deutsche Bank Technology Conference taking place September 12-13, 2017 at the Encore at Wynn Las Vegas.

1. ナビゲーションに移動
  2. コンテンツに移動
  3. フッターに移動

ベリントが投資家会議参加の予定を発表

Thu Sep 7, 2017

MELVILLE, N.Y., 2017年9月7日Verint® Systems Inc.(Nasdaq:VRNT) today announced its participation in the Deutsche Bank Technology Conference taking place September 12-13, 2017 at the Encore at Wynn Las Vegas.

During next week’s event, senior executives from leading companies in the technology industry will present in a fireside chat format.Attendees are invited to join the session featuring Verint’s Alan Roden, senior vice president of corporate development and investor relations, Tuesday, September 12 at 4:50 pm PT.

In addition, a live broadcast of this fireside chat will be available by selecting the link here.Alternatively, interested parties can view the recorded presentation on-demand from Verint’s Investor Relations web page following the event.

ベリントシステムズについて
Verint® (Nasdaq:VRNT)は、カスタマーエンゲージメント最適化、セキュリティ インテリジェンス、および不正、リスク、コンプライアンスに関するアクショナブルインテリジェンス® ソリューションのグローバルリーダーです。Today, over 10,000 organizations in more than 180 countries—including over 80 percent of the Fortune 100—count on intelligence from Verint solutions to make more informed, effective and timely decisions.Learn more about how we’re creating A Smarter World with Actionable Intelligence® at www.verint.com.

このプレスリリースには、ベリントシステムズに関わる予想、見通し、見解、機会、計画、戦略、信念に関する記述、ならびに同様の影響を及ぼす記述等の「将来予想に関する記述」が含まれています。こうした将来予想に関する記述は、将来の実績を保証するものではなく、多くのリスクや不確実性、仮定を含む経営陣の予測に基づくものです。こうしたリスクや不確実性、仮定により、実際の結果が、将来予想に関する記述で表明された、または暗示されたものと大きく異なる可能性があります。For a detailed discussion of these risk factors, see our Annual Report on Form 10-K for the fiscal year ended 2017年1月31日, our Quarterly Report on Form 10-Q for the quarter ended July 31,2017, and other filings we make with the SEC.本プレスリリースに含まれる将来予測に関する記述は、本プレスリリース発行日時点のものであり、法律で必要な場合を除き、ベリントは記述を更新または改訂する、もしくは実際の結果が異なる理由を説明する義務を負いません。

VERINT, ACTIONABLE INTELLIGENCE, MAKE BIG DATA ACTIONABLE, CUSTOMER-INSPIRED EXCELLENCE, INTELLIGENCE IN ACTION, IMPACT 360, WITNESS, VERINT VERIFIED, KANA, LAGAN, VOVICI, GMT, VICTRIO, AUDIOLOG, CONTACT SOLUTIONS, OPINIONLAB, ADTECH, CUSTOMER ENGAGEMENT SOLUTIONS, CYBER INTELLIGENCE SOLUTIONS, VOICE OF THE CUSTOMER ANALYTICS, NEXTIVA, EDGEVR, RELIANT, VANTAGE, STAR-GATE, ENGAGE, CYBERVISION, FOCALINFO, SUNTECH, and VIGIA are trademarks or registered trademarks of Verint Systems Inc. or its subsidiaries.使用されているその他の商標は、すべてそれぞれの所有者の財産です。