ベリントが投資家会議参加の予定を発表

Thu Nov 30, 2017

MELVILLE, N.Y., 2017年11月28日 Verint® Systems Inc. (Nasdaq:VRNT) today announced its participation in Imperial Capital’s 2017 Security Investor Conference (SIC) taking place December 6-7, 2017 at the InterContinental Barclay in New York City.

1. ナビゲーションに移動
  2. コンテンツに移動
  3. フッターに移動

ベリントが投資家会議参加の予定を発表

Tue Nov 28, 2017

MELVILLE, N.Y., 2017年11月28日Verint® Systems Inc.(Nasdaq:VRNT) today announced its participation in Imperial Capital’s 2017 Security Investor Conference (SIC) taking place December 6-7, 2017 at the InterContinental Barclay in New York City.

During the conference, senior executives from organizations serving the security market will highlight their strategic plans and solutions across the global consumer, enterprise and government markets.

Attendees of the 14th annual event are invited to join the presentation from Verint’s Alan Roden, senior vice president of corporate development and investor relations, on Thursday, December 7 at 4:30 pm, as well as take part in one-on-one meetings during the course of the conference.A recording of the Verint presentation will be available on-demand from the Investor Relations section of Verint’s website following the event.

ベリントシステムズについて
Verint® (Nasdaq:VRNT)は、カスタマーエンゲージメント最適化、セキュリティ インテリジェンス、および不正、リスク、コンプライアンスに関するアクショナブルインテリジェンス® ソリューションのグローバルリーダーです。Today, over 10,000 organizations in more than 180 countries—including over 80 percent of the Fortune 100—count on intelligence from Verint solutions to make more informed, effective and timely decisions.Learn more about how we’re creating A Smarter World with Actionable Intelligence® at www.verint.com.

このプレスリリースには、ベリントシステムズに関わる予想、見通し、見解、機会、計画、戦略、信念に関する記述、ならびに同様の影響を及ぼす記述等の「将来予想に関する記述」が含まれています。こうした将来予想に関する記述は、将来の実績を保証するものではなく、多くのリスクや不確実性、仮定を含む経営陣の予測に基づくものです。こうしたリスクや不確実性、仮定により、実際の結果が、将来予想に関する記述で表明された、または暗示されたものと大きく異なる可能性があります。For a detailed discussion of these risk factors, see our Annual Report on Form 10-K for the fiscal year ended 2017年1月31日, our Quarterly Report on Form 10-Q for the quarter ended July 31,2017, and other filings we make with the SEC.本プレスリリースに含まれる将来予測に関する記述は、本プレスリリース発行日時点のものであり、法律で必要な場合を除き、ベリントは記述を更新または改訂する、もしくは実際の結果が異なる理由を説明する義務を負いません。

VERINT, ACTIONABLE INTELLIGENCE, MAKE BIG DATA ACTIONABLE, CUSTOMER-INSPIRED EXCELLENCE, INTELLIGENCE IN ACTION, IMPACT 360, WITNESS, VERINT VERIFIED, KANA, LAGAN, VOVICI, GMT, VICTRIO, AUDIOLOG, CONTACT SOLUTIONS, OPINIONLAB, ADTECH, CUSTOMER ENGAGEMENT SOLUTIONS, CYBER INTELLIGENCE SOLUTIONS, VOICE OF THE CUSTOMER ANALYTICS, NEXTIVA, EDGEVR, RELIANT, VANTAGE, STAR-GATE, ENGAGE, CYBERVISION, FOCALINFO, SUNTECH, and VIGIA are trademarks or registered trademarks of Verint Systems Inc. or its subsidiaries.使用されているその他の商標は、すべてそれぞれの所有者の財産です。